Austroflamm AquaHeat

Austroflamm AquaHeat

Austroflamm AquaHeat

A+
€ 5.808,00
SKU
Aqua Heat
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Austroflamm Aqua Heat brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Austroflamm Aqua Heat heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 13 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Aqua Heat een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Wat een zeer groot pluspunt van de Austroflamm Aqua Heat is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Austroflamm Aqua Heat uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Deze Houtkachel heeft de mogelijkheid om hem aan je CV ketel te koppelen. Dat is een handig systeem waar je je goed over moet laten adviseren. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas45
Inbouw hoogte125,40
Inbouw diepte49,40
Inbouw breedte50,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm AquaHeat