Austroflamm 80S

Austroflamm 80S

Austroflamm 80S

A+
€ 6.958,00
SKU
80S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Austroflamm 80S is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Met het vermogen van 14 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Austroflamm 80S is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Austroflamm 80S een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Wat een zeer groot pluspunt van de Austroflamm 80S is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Austroflamm 80S uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas80
Inbouw hoogte136,00
Inbouw diepte63,20
Inbouw breedte104,40
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 80S