Austroflamm 75K

Austroflamm 75K

Austroflamm 75K

A+
€ 3.370,00
SKU
75K
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm 75K zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 14 kW. Dit maakt deze Austroflamm 75K bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Austroflamm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Austroflamm 75K zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Austroflamm 75K is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Austroflamm 75K een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas75
Inbouw hoogte112,50
Inbouw diepte54,90
Inbouw breedte83,90
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 75K