Austroflamm 75 S3

Austroflamm 75 S3

Austroflamm 75 S3

A+
€ 7.841,00
SKU
75 S3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Austroflamm 75 S3 houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Austroflamm 75 S3 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

De Austroflamm 75 S3 is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Austroflamm 75 S3 heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas0
Inbouw hoogte125,20
Inbouw diepte46,90
Inbouw breedte78,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 75 S3