Austroflamm 65S

Austroflamm 65S

Austroflamm 65S

A+
€ 4.647,00
SKU
65S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Austroflamm 65S is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 11 kW. Dit maakt deze Austroflamm 65S bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Austroflamm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Austroflamm 65S zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Austroflamm 65S een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Austroflamm 65S gewoon mee!

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas66
Inbouw hoogte124,50
Inbouw diepte60,90
Inbouw breedte73,90
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 65S