Austroflamm 45k tunnel

Austroflamm 45k tunnel

Austroflamm 45k tunnel

A+
€ 3.733,00
SKU
45k tunnel
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Austroflamm 45k tunnel houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 8 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De Austroflamm 45k tunnel is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Austroflamm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Austroflamm 45k tunnel een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Austroflamm 45k tunnel gewoon mee!

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas45
Inbouw hoogte142,00
Inbouw diepte47,40
Inbouw breedte50,50
Diameter rookkanaal160
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 45k tunnel