Austroflamm 45k

Austroflamm 45k

Austroflamm 45k

A+
€ 2.784,00
SKU
45k
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Austroflamm 45k is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 8 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De Austroflamm 45k is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Austroflamm 45k de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Austroflamm 45k dus gewoon mee.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas45
Inbouw hoogte142,00
Inbouw diepte47,40
Inbouw breedte50,50
Diameter rookkanaal160
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm 45k