Altech Vision Cook

Altech Vision Cook

Altech Vision Cook

A
€ 5.908,00
SKU
Vision Gastronom
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Altech Vision Gastronom is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 13 kW!

De Altech Vision Gastronom is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Altech staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Eé.n van de grote voordelen van de Altech Vision Gastronom is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Altech Vision Gastronom een Houtkachel die in elke situatie past. Deze gashaard heeft een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in bestaande situaties. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Altech
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte101,00
Breedte69,00
Diepte66,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Vision Cook