Altech Max B pellet plus

Altech Max B pellet plus

Altech Grande Nobles Depot voorraadmodel

Altech Grande Nobles Depot voorraadmodel

Altech Max B pellet

Altech Max B pellet

Altech Max B pellet plus

A+
€ 6.199,00
SKU
Max B pellet plus
AANBIEDING ONTVANGEN

Een pelletkachel zoals de Altech Max B pellet plus zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een vermindering op uw energierekening. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, het pelletreservoir hoeft maar eens in de zoveel tijd aangevuld te worden, voor de rest is hij autonoom. Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Pelletkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Altech Max B pellet plus is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Altech Max B pellet plus is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Altech staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Altech Max B pellet plus heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat deze Pelletkachel niet diep is (44 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Altech www.altechkachels.com
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte124,00
Breedte50,00
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Max B pellet plus