Altech Max B pellet

Altech Max B pellet

Altech Max B pellet plus

Altech Max B pellet plus

Altech Max B pellet

A+
€ 5.239,00
SKU
Max B pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Een pelletkachel zoals de Altech Max B pellet is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast biedt een pelletkachel veel gemak, het wordt warm in een handomdraai. De Altech Max B pellet kan met zijn vermogen van plusminus 10 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

Altech heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Altech Max B pellet is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Altech Max B pellet heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat de diepte dus maar 44 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Altech www.altechkachels.com
Speksteen kachels van Nederlandse bodem, dat is waar Altech al sinds jaar en dag voor zorgt. Altech is de meest toonaangevende Nederlandse fabrikant op het gebied van speksteenkachels. De voordelen van speksteenkachels worden door velen gewaardeerd en Altech staat garant voor een perfecte service en een betrouwbaar product. Het assortiment is uitgebreid en voor elke smaak is wel een passend design van traditoneel, nostalgisch tot modern en tijdloos.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte89,00
Breedte50,00
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Max B pellet