Altech Max B pellet

Altech Max B pellet

Altech Max B pellet

A+
€ 5.707,00
SKU
Max B pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de Altech Max B pellet is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Een pelletkachel wordt erg gewaardeerd door mensen die niet de hele dag thuis kunnen zijn en toch in een warm huis thuis willen komen. Dankzij de autonomie van een pelletkachel kan je lang van de warmte genieten. Met het vermogen van 10 kW kan deze Pelletkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Altech Max B pellet is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Altech staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Altech Max B pellet een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Altech Max B pellet heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat deze Pelletkachel niet diep is (44 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Altech www.altechkachels.com
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte89,00
Breedte50,00
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Max B pellet