Altech Max B

Altech Max B

Altech Max B

A+
€ 4.150,00
SKU
Max B
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Altech Max B zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. De Altech Max B heeft een vermogen van 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Altech heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Altech Max B is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Altech Max B een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. De diepte van deze Houtkachel (43.8 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Altech www.altechkachels.com
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte54,00
Breedte50,00
Diepte43,80
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Max B