Altech Max B

Altech Max B

Altech Max B

A+
€ 4.358,00
SKU
Max B
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Altech Max B brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Het vermogen van plusminus 8 kW maakt deze Houtkachel met name geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Altech investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Altech Max B zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Voor mensen die de Altech Max B voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. De diepte van deze Houtkachel (43.8 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Altech www.altechkachels.com
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte54,00
Breedte50,00
Diepte43,80
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Max B