Altech Grande Nobles Plus pellet

Altech Grande Nobles Plus pellet

Altech Grande Nobles Plus pellet

A+
€ 5.400,00
SKU
Grande Nobles Plus pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Bij de Altech Grande Nobles Plus pellet pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarnaast is een pelletkachel vaak automatisch te regelen via een instelbaar programma, u kunt dus zonder moeite van de warmte genieten. De Altech Grande Nobles Plus pellet heeft een vermogen van 8 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

Altech staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Altech Grande Nobles Plus pellet een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Altech Grande Nobles Plus pellet is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Door de geringe diepte van 43 cm kan de Altech Grande Nobles Plus pellet overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van!

Altech www.altechkachels.com
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte105,00
Breedte63,00
Diepte43,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Grande Nobles Plus pellet