Altech Grande Nobles pellet

Altech Grande Nobles pellet

Altech Grande Nobles pellet

A+
€ 4.678,00
SKU
Grande Nobles pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de Altech Grande Nobles pellet is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast geeft een pelletkachel veel comfort, hij regelt de toevoer van pellets namelijk helemaal zelf aan de hand van een programma of instelling. De Altech Grande Nobles pellet heeft een vermogen van 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Altech Grande Nobles pellet is een waanzinnige Pelletkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Altech Grande Nobles pellet een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de diepte dus maar 43 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Altech www.altechkachels.com
Speksteen kachels van Nederlandse bodem, dat is waar Altech al sinds jaar en dag voor zorgt. Altech is de meest toonaangevende Nederlandse fabrikant op het gebied van speksteenkachels. De voordelen van speksteenkachels worden door velen gewaardeerd en Altech staat garant voor een perfecte service en een betrouwbaar product. Het assortiment is uitgebreid en voor elke smaak is wel een passend design van traditoneel, nostalgisch tot modern en tijdloos.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte89,00
Breedte63,00
Diepte43,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Grande Nobles pellet