Altech Grande Nobles

Altech Grande Nobles

Altech Grande Nobles

A+
€ 3.592,00
SKU
Grande Noblès
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Altech Grande Noblè.s is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 11 kW. Dit maakt deze Altech Grande Noblè.s vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Altech staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Altech Grande Noblè.s een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Wat een zeer groot pluspunt van de Altech Grande Noblè.s is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Altech Grande Noblè.s uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Door de diepte van 41 cm kan de Altech Grande Noblè.s overal wel een plek vinden.

Altech
Speksteen kachels van Nederlandse bodem, dat is waar Altech al sinds jaar en dag voor zorgt. Altech is de meest toonaangevende Nederlandse fabrikant op het gebied van speksteenkachels. De voordelen van speksteenkachels worden door velen gewaardeerd en Altech staat garant voor een perfecte service en een betrouwbaar product. Het assortiment is uitgebreid en voor elke smaak is wel een passend design van traditoneel, nostalgisch tot modern en tijdloos.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte64,00
Breedte63,00
Diepte43,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Grande Nobles