Altech Grande Nobles Gourmet

Altech Grande Nobles Gourmet

Altech Grande Nobles Gourmet

A+
€ 4.995,00
SKU
Grande Noblès Gourmet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Altech Grande Noblè.s Gourmet brengt je daarom in hogere sferen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 11 kW. Dit maakt deze Altech Grande Noblè.s Gourmet vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Altech staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Altech Grande Noblè.s Gourmet een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Altech Grande Noblè.s Gourmet een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Altech Grande Noblè.s Gourmet gewoon mee! De diepte van deze Houtkachel (43 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Altech
Speksteen kachels van Nederlandse bodem, dat is waar Altech al sinds jaar en dag voor zorgt. Altech is de meest toonaangevende Nederlandse fabrikant op het gebied van speksteenkachels. De voordelen van speksteenkachels worden door velen gewaardeerd en Altech staat garant voor een perfecte service en een betrouwbaar product. Het assortiment is uitgebreid en voor elke smaak is wel een passend design van traditoneel, nostalgisch tot modern en tijdloos.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte89,00
Breedte63,00
Diepte43,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Grande Nobles Gourmet