Altech Ecosy

Altech Ecosy

Altech Ecosy

A
€ 4.037,00
SKU
Ecosy
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Altech Ecosy brengt je daarom in hogere sferen. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 11 kW. Dit maakt deze Altech Ecosy vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Altech Ecosy is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Altech staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Eé.n van de grote voordelen van de Altech Ecosy is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Altech Ecosy een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. De diepte van deze Houtkachel (42 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Altech
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte78,70
Breedte61,40
Diepte41,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Ecosy