Altech Eclips Gourmet

Altech Eclips Gourmet

Altech Eclips Gourmet

A+
€ 5.568,00
SKU
Eclips Gourmet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Altech Eclips Gourmet is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Altech Eclips Gourmet heeft een vermogen van om en nabij 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Altech Eclips Gourmet is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Altech staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Wat een zeer groot pluspunt van de Altech Eclips Gourmet is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Altech Eclips Gourmet uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. De Altech Eclips Gourmet heeft ongeveer de volgende afmetingen: 111 x 62,0 x 42,0. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Omdat deze Houtkachel niet diep is (42 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Altech
Deze Nederlandse producent van speksteenkachels heeft zijn strepen ruimschoots verdiend. Het assortiment van Altech bestaat uit stuk voor stuk degelijke en betrouwbare kachels die uitblinken in kwaliteit en een hoogstaande verbrandingstechniek. Speksteenkachels staan garant voor behaaglijke stralingswarmte, vergelijkbaar met zonnestralen. Ook lang nadat het vuur in de kachel al gedoofd is kunnen speksteenkachels nog uw woning verwarmen dankzij de opslag van warmte in de speksteen. Hoe meer massa speksteen, hoe langer de kachel nog kan na stralen. De ondersteuning en service van Altech is uitstekend zoals je van een Hollandse fabrikant ook mag verwachten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenVolledig
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte112,00
Breedte62,00
Diepte42,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altech Eclips Gourmet