Aduro P4

Aduro P4

Aduro P4

A+
€ 3.399,00
SKU
Aduro P4
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Aduro P4 is een pelletkachel die niet alleen bekend staat om zijn uiterlijk, maar ook om zijn duurzaamheid. Een pelletkachel is erg handig in gebruik. Je stelt vooraf een programma in, zorgt dat de pelletkachel genoeg brandstof in het reservoir heeft en de pelletkachel bedankt je met heerlijke warmte de hele dag door. Deze Pelletkachel is met zijn vermogen van 8 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Aduro staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Aduro P4 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die een Pelletkachel voor de schouw of dicht bij een muur willen zetten is de Aduro P4 uitermate geschikt. Hij beschikt namelijk over een achteruitgang.

Aduro www.aduro.com
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte113,00
Breedte56,00
Diepte56,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro P4