Aduro P4

Aduro P4

Aduro P4

A+
€ 3.399,00
SKU
Aduro P4
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Aduro P4 is een pelletkachel waarbij er veel gelet is op de duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een pelletkachel wordt erg gewaardeerd door mensen die niet de hele dag thuis kunnen zijn en toch in een warm huis thuis willen komen. Dankzij de autonomie van een pelletkachel kan je lang van de warmte genieten. Het vermogen van plusminus 8 kW maakt deze Pelletkachel met name geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Aduro investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Aduro P4 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Aduro P4 heeft een achteraansluiting maar geen optie voor een bovenaansluiting, dit maakt hem vooral goed om voor een schouw of in een hoek te plaatsen.

Aduro www.aduro.com
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte113,00
Breedte56,00
Diepte56,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro P4