Aduro 9 Air

Aduro 9 Air

Aduro 9 Air

A+
€ 1.999,00
SKU
9 Air
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Aduro 9 Air houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? De Aduro 9 Air is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Aduro staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Aduro 9 Air een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Aduro 9 Air de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Aduro 9 Air dus gewoon mee. De Aduro 9 Air is 95.8 x 50.0 x 44.7 groot. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. Door de diepte van 45.8 cm kan de Aduro 9 Air overal wel een plek vinden.

Aduro
Aduro is in Denemarken een bekende fabrikant van hightech hout- en pelletkachels. De kachels zijn super modern en geavanceerd, zo heeft Aduro ook hybride toestellen ontwikkeld, een bijzonder fenomeen op zich. Hybride wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De strakke afwerking van de kachels is geheel conform de stijl van Danish Design. Verder hecht Aduro veel waarde aan de techniek, niet voor niets zijn de kachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Al deze pluspunten worden gecombineerd met een aantrekkelijk prijskaartje, wat wil je nog meer?

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte95,80
Breedte50,00
Diepte45,80
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro 9 Air