Aduro 9-7

Aduro 9-7

Aduro 9-7

A+
Prijs op aanvraag
SKU
9-7

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Aduro 9-7 brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Aduro 9-7 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Aduro staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Aduro 9-7 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Aduro 9-7 een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Aduro 9-7 gewoon mee! De afmetingen van deze Houtkachel zijn 150.0 x 50.0 x 44.7. Omdat deze Houtkachel niet diep is (44.7 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel. Deze gashaard is voorzien van een open systeem, hij is daarom super geschikt voor aansluiting op een bestaand rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.

Aduro
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte150,00
Breedte50,00
Diepte44,70
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro 9-7