Aduro 17

Aduro 17

Aduro 17

A
€ 2.279,00
SKU
aduro-17
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Aduro 17 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 9 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Aduro staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Aduro 17 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Aduro 17 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Aduro 17 dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd! De diepte van deze Houtkachel (45.3 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Aduro
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte98,20
Breedte50,00
Diepte45,30
Breedte glas40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro 17