Aduro 15.2

Aduro 15.2

Aduro 15.2

A
€ 1.689,00
SKU
Aduro 15-2
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Aduro 15.2 brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Aduro 15.2 heeft een vermogen van om en nabij 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Aduro heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Aduro 15.2 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Eé.n van de grote voordelen van de Aduro 15.2 is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Aduro 15.2 een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat de diepte dus maar 36.6 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Omdat de Aduro 15.2 met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Aduro
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte84,00
Breedte77,90
Diepte36,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro 15.2