Aduro 15-3

Aduro 15-3

Aduro 15-3

A
€ 1.769,00
SKU
15-3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Aduro 15-3 brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Aduro 15-3 heeft een vermogen van 9 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Aduro staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Aduro 15-3 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Aduro 15-3 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Aduro 15-3 dus gewoon mee. De Aduro 15-3 is 62.8 x 77.9 x 37.8 groot. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. Door de geringe diepte van 37.8 cm kan de Aduro 15-3 overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Deze gashaard heeft een open systeem, hij is daarom uitermate geschikt voor een bestaande situatie met een schoorsteenkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Aduro
Aduro is een Deense fabrikant van hightech hout- en pelletkachels met de meest moderne en geavanceerde verbrandingstechnieken. Ook worden hybride toestellen geproduceerd, dat wil zeggen dat je de kachel zowel op hout als op pellets kan stoken. De Aduro haarden worden modern en strak afgewerkt zoals je van een kachel van Deens Design mag verwachten. Omdat Aduro veel aandacht besteedt aan het milieu en de duurzaamheid van zijn producten, zijn alle Aduro houtkachels voorzien van het Nordic Swan Eco Label. Dit Scandinavische keurmerk stelt de hoogst mogelijke eisen. Tot slot zijn de Aduro kachels gunstig geprijsd in verhouding tot de constant geleverde kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte62,80
Breedte77,90
Diepte37,80
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aduro 15-3